avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare disperata la care am nevoie de ajutor !!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare disperata la care am nevoie de ajutor !!

Sunt angajata la o firma de stat si imi inceteaza contractul de munca pe perioada determinata, maine 31.08.2009- precizez ca nu mi s-a facut nici un raport de incapacitate profesionala, ba dimpotriva am fost laudata pt munca mea, insa mi s-a spus ca postul meu este vizat pt altcineva. Mi s-a propus semnarea (oarecum fortat) unui act aditional pt alt post pe o perioada determinata de o luna insa cu un salariu net inferior.
Primul CIM pe per. determinata mi-a fist incheiat pe 90 zile, desi functia nu era de conducere. Va rog spuneti-mi daca imi expira CIM-UL curent- pe per. determinata, am dreptul la somaj??
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 14:10, 30 August 2009
Va multumesc foarte mult pt raspuns
Succes si sanatate!
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj! camelia21 camelia21 Buna seara! Ma confrunt si eu cu aceasta pb ca si alti romani!Mi se cere demisia de la servici pe motive care nu tin de mine,ca sa evit certurile si jignirele ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata camieudaria camieudaria intrebarea mea este urmatoarea ca si angajator , daca am un angajat cu contr pe per det , daca nu mai vreau sa-i prelungesc contr de munca sunt obligat sa-i ... (vezi toată discuția)
Somaj cami74 cami74 Daca am avut contract de munca pe perioada determinata, am dreptul la somaj? Multumesc. (vezi toată discuția)