avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontarea cheltuielilor de spitalizare in caz de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontarea cheltuielilor de spitalizare in caz de accident

Iata ce articol interesant am gasit:

[ link extern ]

La art 320 e vorba de cardul european de sanatate...
Ce aiureala este asta, legea nu spune ca platim asigurari de aiurea iar medicina de urgenta este gratuita in toata lumea indiferent daca bolnavul este asigurat sau nu.

Alte discuții în legătură

Card european sanatate silvia99 silvia99 am un cim cu functia de baza , 8 h /zi a o firma, platitioare la zi a tuturor impozitelor. mai am inca 2 cim-uri, cu cate 1 ora/zi, 100 lei brutul. aceste 2 ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate Kalaf Kalaf Sunt un cetatean strain cu sedere permanenta in Romania, platesc asigurarile de sanatate de 15 ani, apar la CAS ca asigurat si nu am un card de sanatate ... (vezi toată discuția)
Cas si cardul european de sanatate rododendron rododendron 1. In cazul in care in decursul unui an am avut 2 job-uri, unul la stat si unul in cadrul unui ONG, contributia catre CAS este obligatorie si in cazul ... (vezi toată discuția)