avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspuns la cerere/solicitare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspuns la cerere/solicitare

Am inteles ca recent, s-au stabilit noi termene de raspuns la o solicitare, mult mai mici decat cele pana acum.
Care e legea care reglementeaza acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: zaganescu , utilizator 20:15, 12 Noiembrie 2016
OG 27/2002 privind reglementarea activităţii de solutionare a petitiilor nu a suferit modificari in sensul mentionat de dvs.
Daca solicitarea vizeaza informatii de interes public termenul de raspuns este de 10 zile (daca informatiile solicitate sunt complexe termenul de raspuns este de 30 de zile) - Legea 544/2001. Daca e vorba de o petitie termenul de raspuns este de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cate zile trebuie sa raspunda unei solicitari o institutie publica? (cfm carei legi) pfc28b pfc28b Buna ziua Vreau sa adresez o solicitare unei sectii de politie si Administratiei Domeniului Public Sector 6: in cate zile de la depunerea solicitarii trebuie ... (vezi toată discuția)
Sindicat mancipri mancipri in cazul adresarii unei petitii catre un anumit sindicat : pentru primirea raspunsului se aplica prevederile art. 8 din ordonnta nr.27 din 30 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Termen legal de raspuns la o solicitare de eliberare a unui buletin de calcul pt pensie iulia pastrama iulia pastrama Am depus la casa de pensii Beius, o cerere de corectare a numelui scris gresit in decizia de pensionare,in data de 31 martie 2009.Nu am primit raspuns,a ... (vezi toată discuția)