avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum post sa reziliez un contact.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum post sa reziliez un contact.

Buna ziua. Cum pot sa reziliez contractul cu Orange inainte de termen fara sa le platesc lunile de abonament ramase? multumesc
Depinde de clauzele contractuale inserate in contractul dvs. incheiat cu Orange.

Insa, sincer, nu prea cred ca exista vreo clauza in favoarea dvs., care sa va permita sa reziliati contractul fara a achita sumele anticipat.
Rezilierea unui contract se face tinand cont de clauzele mentionate in contract.

Regula generala este: notificarea, apoi daca acesta refuza , v-a trebui sa va judecati cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme după rezilierea contractului telefonic cu orange Florian_Gabriel_Felix Florian_Gabriel_Felix Bună ziua! Mă numesc Florian Gabriel Felix, și aș vrea dacă se poate, să dispun de un anumit ajutor, de o informație sau un pont pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament - suspendarea abonamentului chiar daca facturile au fost achitate in termen mm_adina mm_adina Buna seara, Va rog sa ma ajutati. In 2011 mi-am portat nr de telefon de la Vodafone la Orange. In Aprilie 2013 am semnat un act aditional prin care am ... (vezi toată discuția)
Abonament orange elkecri elkecri Buna ziua, Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel ... (vezi toată discuția)