avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vechiul Cod, Noul Cod executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vechiul Cod, Noul Cod executare silita

O executare silita,titlul executor obtinut pe vechiul cod de procedura ,contestata la acest moment se va judeca pe vechiul cod ori pe noul cod?In special fac referire la motivele de recurs, vor fi intemeiate si aratate pe dispozitiile noului cod ori a vechiului cod?rog un raspuns in drept daca e posibil.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: geo-vem , utilizator 20:17, 14 Noiembrie 2016
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare admisa. rejudecare recurs craciunfcristian craciunfcristian buna ziua. am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in cazul.... prima hotarare a venit de la judecatoria buftea cu recurs la tribunalul ... (vezi toată discuția)
Cod procedura vechi sau nou ? Angelus162 Angelus162 In cazul unui recurs al carui termen se implineste dupa data intrarii in vigoare a Noului Cod de Procedura Civila , imi puteti spune cererea de recurs pe care ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare romeoiasi romeoiasi Doresc sa stiu in baza carui articol as putea formula CONTESTATIA IN ANULARE impotriva unei hot. definitive si irevocabile? Aceasta cerere o formulez in ... (vezi toată discuția)