avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se intampla cu dosarul ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se intampla cu dosarul ?

Bună seara,anul trecut pe data de 29.08.2015 mi s-a ridicat permisul de conducere auto pentru alcoolemie,am avut 1.3 în sănge,în urma unui filtru rutier. Mie nici în ziua de azi nu mi-a venit soluție de la parchet. Am fost la udriste de câteva ori sa întreb,dar am primit același răspuns anume "Va vom trimite noi acasă scrisoare pentru a va invita la secție ". Permisul era preschimbat pentru UK . Menționez ca sunt la a doua abatere,din păcate. Doresc sa știu de ce durează atât de mult și care ar fii consecințele,în afara ca am rămas fără permis. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:01, 14 Noiembrie 2016
Aspectul ca ti recidivat este un factor dezavantajos dv
Solutionarea cauzei este conditionata de bagajul de activitate al acelora implicati in cercetare,
de interesul acestora si de multi alti factori independenti de vointa partilor
Buna seara,
1. Durata este in functie de volumul de lucru al procurorilor. Din pacate numarul mare de persoane care, in dispret total pentru lege si pentru viata altora, conduc sub influenta bauturilor alcoolice faca ca durata sa fie mare.
2. Nu puteti sa patiti altceva decat, in cel mai bun caz, sa luati o condamnare cu suspendare desi, fiind recidiva s-ar putea sa luati inchisoare cu executare adaugandu-se si cealalta condamnare.
3. Ca ati ramas fara permis este cea mai mica dintre consecinte.
4. Va sfatuiesc sa va angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidiva Sergiu88 Sergiu88 Am recidivat la aproape un an de la terminarea probațiunii! Menționez că am fost oprit de organ abilitat, pt conducerea unui autovehicul fără permis de ... (vezi toată discuția)
A fost prins baut la volan, poate sa recupereze permisul mai repede? sparco sparco Buna ziua, Postez aceasta intrebare in numele unui prieten. Intr-o seara din septembrie a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie - recalculare johnny25 johnny25 am fost depistat cu 0.42 la aparat etilotest pe 10 ianuarie, am fost la spital unde mi s-au recoltat 2 probe de sange, rezultatul a fost prima proba 1.10 si a ... (vezi toată discuția)