avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordin de compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordin de compensare

Buna ziua
Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista o baza legala privind modul de intocmire al ordinelor de compensare
Multumesc
Cel mai recent răspuns: marcelaL , utilizator 18:05, 14 Noiembrie 2016
Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/1999 privind unele măsuri pentru prevenirea incapacităţii de plată modificată prin Ordonanţa Guvernului nr. 22/2016.
Buna si multumesc pt raspuns dar tot nu am gasit modul in care se complecteaza. Care facturi se scriu pe ex albastru si care facturi pe exemplarul rosu si care ex.ramane la agentul initiator. Am gasit ceva pe internet dar fara o baza legala nu stiu care varianta e corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal compensare anita10 anita10 Buna ziua, am o nelamurire cu privire la modalitatea de compensare a datoriilor intre doua societati. Eu asa stiam ca facturile mai mici de 10000 lei se pot ... (vezi toată discuția)
Ordin de compensare monicagheorghe monicagheorghe Buna ziua, Va solicit un raspuns la urmatoarea nelamurire: sunt agentul economic initiator al unui ordin de compensare cu o societate. Nu stiu care ... (vezi toată discuția)
Ordin de compensare mihaela1982 mihaela1982 Am o factura de 100.000 euro. Pot initia ordin de compensare pentru aceasta factura? Se poate face ordin de compensare in euro? Care este suma maxima care se ... (vezi toată discuția)