avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Loteria Bonurilor Fiscale - refuz premiu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Loteria Bonurilor Fiscale - refuz premiu

Buna ziua. Pe data de 20.10.2016 am depus cerere de revendicare premiu cu ocazia extragerii din data de 16.10.2016. Azi pe 14.11.2016 mi-au raspuns ca bonul fiscal nu e valabil deoarece este rezultat al unui schimb valutar euro-lei si se considera ca eu am vandut un bun(euro) si nu am cumparat un bun asa cum stipuleaza 0rdonanta 10 din 2015 articolul 1. Precizez ca am depus un BON FISCAL emis de o casa de schimb valutar cu valoarea de 440 lei din data de 09.09.2016. Mai pot face ceva? Este corect interpretat juridic?

Alte discuții în legătură

Loteria bonurilor fiscale, bon fiscal respins de anaf CristiCS CristiCS Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema intampinata. Dupa extragerea din 16 octombrie 2016, am depus la sediul ANAF un bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Cum declar castiguri pe bursa sua? respect_ respect_ Am facut profit de $300 pe bursa din SUA. In 2018 am depus o suma in EURO pe un broker din SUA. Am schimbat acesti bani in USD si am cumparat ... (vezi toată discuția)
Diurna si taxe de drum deplasari externe Alledevi Alledevi Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum este corect. Am avut o deplasare externa. Cei din conducerea unitatii mi-au acordat diurna in LEI nu in EURO ... (vezi toată discuția)