avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Majorare capital social SRL, investitie business angels
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Majorare capital social SRL, investitie business angels

As dori sa stiu urmatoarele:

1. daca in temeiul Legii 120/2015 privind stimularea investitorilor individuali- business angels mai poate fi atrasa o noua investitie in conditiile in care exista deja un business angel care a investit in societate suma de 200000 euro?

2. daca in cazul unei societati cu raspundere limitata se poate recurge la majorarea capitalului social prin emisie de parti sociale cu prima de emisiune, conform Legii 31/1990?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea business angels AViorel AViorel Buna ziua, In legea proaspat adoptata in Parlament, in ceea ce priveste calitatea de investitor privat - Business Angel, la Art. 2(1) pct.a), se face ... (vezi toată discuția)
De mâine intră în vigoarea legea business angels!!:) Daniela Bolog Daniela Bolog Legea nr. 120/2015, în vigoare începând de mâine, 17 iulie 2015, reprezintă o noutate a ultimilor ani, respectiv se reglementează facilități fiscale ... (vezi toată discuția)
Legea 120/2015 privind stimularea investitorilor individuali-business angels. Vrancioaia Vrancioaia Buna seara, Are cineva cunostinte daca investitorul poate fi un SRL sau doar o persoana fizica ? Multumesc. (vezi toată discuția)