avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde pot sa ma interesez pentru un cupon gratuit pe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde pot sa ma interesez pentru un cupon gratuit pe mijloacele de transport?

Buna ziua.Recent m-am casatorit ,sotul meu fiind pensionar beneficiaza de bilete gratuite50%pe mijloacele de transport,tren sau autobuz.Unde as putea sa ma interesez pentru obtinerea acestor cupoane pe numele meu si ce acte imi trebuiesc,multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 09:25, 16 Noiembrie 2016
Buna dimineata,

Aveti mai jos un link cu descrierea facilitatilor de care beneficiaza sotul dvs:
[ link extern ]

De asemenea, e important sa stiti ca legea 147 / 2000 vorbeste despre "un număr de 6 călătorii simple cu reducere de 50% din tariful stabilit pentru călătoriile pe calea ferată cu trenuri regio sau interregio clasa a 2-a".

Aveti mai jos o alta discutie din Forum care are legatura cu subiectul:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete gratuite pensionari crocolina3 crocolina3 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o nelamurire legata de folosirea tichetelor gratuite cfr. Mama mea are aceste tichete de culoare verde si as ... (vezi toată discuția)
Cupoane gratuite pensionar diana24 diana24 Buna ziua, Bunicul meu imi poate da cupoanele gratuite pt CFR? Am inteles ca se face o imputernicire la notar. Aceasta imputernicire este valabila si daca ... (vezi toată discuția)
Beneficiarul unei pensii de urmas are dreptul la cele 6 taloane ... oneageo2001 oneageo2001 Beneficiarul unei pensii de urmas are dreptul la cele 6 taloane de reducere pe CFR? (vezi toată discuția)