avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC al doilea copil

Buna ziua, am si eu o intrebare , ma aflu in ccc , copilul are 1an si 3 luni, ccc mi.a fost acordat in cadrul ultimului an de liceu si primul an de facultate , acum sunt insarcinata din nou , dar urmeaza sa nasc dupa implinirea varstei de 2 ani a copilului , pot beneficia de ccc si pentru cel de al 2 copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 28 Noiembrie 2016
Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Gianina111 Gianina111 Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie. Am un copil nascut pe 1 mai 2016, si dorind sa ma intorc la munca, angajatorul mi.a zis ca ma da in somaj pe motiv ... (vezi toată discuția)
Continuare concediu crestere copil andreeapelin andreeapelin Buna ziua, Daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare ce nu imi da pace de ceva timp. Sunt in concediu de crestere copil din data de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului pentru mamele studente maria26 maria26 Implinesc 26 de ani in august, sunt studenta anul 3 la zi la spiru haret si sunt insarciata in luna a 7-a, as dori sa stiu daca asputea beneficia de ... (vezi toată discuția)