avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare recuperare taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare recuperare taxa de timbru

Am avut un proces de executare, am platit o taxa de timbru in valoare de 252 lei...am castigat procesul in cat timp mi se restituie taxa de la depunerea cererii de restituire
Taxele de timbru nu se restituie decat in cazul in care au fost achitate nedatorat si instanta dispune restituirea . Doar cautiunile se restituie. Pentru lamurire mergeti cu copia sentintei la arhiva instantei care v-a judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere stramutare proces civil mary6 mary6 Buna. Va rog frumos,doresc sa stiu si eu daca; la o cerere de stramutare proces civil,pe motiv de banuiala legitima: 1. procesul judecandu-se la tribunal ... (vezi toată discuția)
Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Cautiune ordonanta presedintiala ciprianiustinian ciprianiustinian BUNA SEARA, AM PIERDUT UN PROCES, PRIN CARE AM FOST OBLIGAT LA PLATA UNEI SUMEI. Hotararile date in prima instanta sunt executorii de drept. Partea adversa ... (vezi toată discuția)