avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... solicitare decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

solicitare decizie

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie prin care angajatii sunt de acord sa lucreze pe data de 30.11.2016, zi sarbatoare legala, cu recuperare zi in termen de 30 zile sau plata aceste zilei cu un spor de 100%.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 16 Noiembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S.C. _______________ SRL
Bucuresti, str. ________ nr. __, ap._______ Sector__
J-/-/2---; CUI ___________



DECIZIA Nr.___/__________2016


Administratorul/Directorul General/ , _______________, in baza prevederilor legale , a statututului societatii

DECIDE :

1. Ziua de 30 noimebrie 2016 este zi in care salariatii pot veni la serviciu. In acest sens, salariatii vor semna ca sunt de acord in tabelul anexat la prezenta decizie.

2. Salariatii care vor lucra in data de 30 noimebrie 2016 vor beneficia de compensarea cu timp liber corespunzator in urmatoarele 30 de zile.

3. In cazul in care, din motive justificate, nu se acorda zile libere, salariatii beneficiaza, pentru munca prestata in zilele de sarbatoare legala, de un spor la salariul de baza de100% din salariul de baza corespunzator muncii prestate in programul normal de lucru.

4. Cu aducere la indeplinire se deleaga .........


Semnatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariu Manuela Radu Manuela Radu Cum trebuie platit un angajat care lucreaza in ture, iar tura acestuia pica intr o zi libera prin constitutie (ex; 24.01.2017) (vezi toată discuția)
Plata sarbatoare legala raly2a raly2a Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca sarbatorile legale sunt remunerate sau nu si daca sunt platite in baza carui articol din codul muncii. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Procentul corect de plata zilelor legale libere ContaPsaero ContaPsaero Buna ziua, va rog sa specificati care este procentul corect de plata pentru zilele legale libere (respectiv 30.11.2016 si 01.12.2016), 200 % sau 300% si zi ... (vezi toată discuția)