avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conditii pentru amplasare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conditii pentru amplasare

Buna ziua..va rog sa ma ajutati k nu mai stiu ce sa fac...unde sa ma mai duc!!!! Deci stau intr.un apartament la parterul unui bloc de la periferia orasului....stand la parter..am cumparat si suprafata de pamant(gradinita) din fata geamului meu......am amplasat o casuta (magazie)metalica pentru unelte pe proprietate privata....un vecin de la et 3 a facut plangere pe motiv ca strica estetica blocului...si m.am trezit cu politia de la urbanism pe cap....cum nu aveam autorizatie de amplasare m.am dus sa o fac...dupa mai bn de o luna....mi.a eliberat o hartie....k nu e aprobata cererea...pe motiv k suprafata de construire e prea mica...deci suprafata e 38 m patrati iar magazia aia are 4 metri patrati..plus k e doar amplasata nu este construita!!!!!

Alte discuții în legătură

Autorizatie de amplasare???? Simona#elena Simona#elena Buna ziua..va rog sa ma ajutati k nu mai stiu ce sa fac...unde sa ma mai duc!!!! Deci stau intr.un apartament la parterul unui bloc de la periferia ... (vezi toată discuția)
Amplasare container pe spatiu privat CiprianJipa CiprianJipa Buna Ziua, Am inchiriat un spatiu comercial de la un mall. Terenul este afara, in spatele centrului comercial. Vreau sa pun un container pe care sa-l ... (vezi toată discuția)
Pupitru acoperit la geamul apartamentului Strachinaru Mihaela Strachinaru Mihaela Buna ziua! Daca in una din camerele apartamentului situat la parter figureaza firma proprie cu activitatea in asigurari, se poate sa construiesc o platforma cu ... (vezi toată discuția)