Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Angel Mariana 
	    	Utilizator

Angel Mariana 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Gheorghe 24	                   

Buna ziua .Întrebarea mea este dacă sporurile obținute pentru orele de noapte intra in calcul  la calcularea pensiei Dacă da vă rog să-mi spuneți legea ... (vezi toată discuția)
	                    Gheorghe 24	                   

Buna ziua .Întrebarea mea este dacă sporurile obținute pentru orele de noapte intra in calcul  la calcularea pensiei Dacă da vă rog să-mi spuneți legea ... (vezi toată discuția)

ioanp23	                   

Buna ziua, 
Tatal meu a iesit la pensie in anul 1994 la limita de varsta. insa nu ia fost calculat in pensie:
sporul de 15%  conform legea 57/1974 art. 72 ... (vezi toată discuția)
	                    ioanp23	                   

Buna ziua, 
Tatal meu a iesit la pensie in anul 1994 la limita de varsta. insa nu ia fost calculat in pensie:
sporul de 15%  conform legea 57/1974 art. 72 ... (vezi toată discuția)

danmarina55	                   

Mă voi pensiona începând din septembrie 2015  și am o nelămurire în privința unor venituri luate în calculul punctului de pensie anual : pe adeverinta ... (vezi toată discuția)
	                    danmarina55	                   

Mă voi pensiona începând din septembrie 2015  și am o nelămurire în privința unor venituri luate în calculul punctului de pensie anual : pe adeverinta ... (vezi toată discuția)