Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 lolyy	                   

am 39 de ani. am fost casatorita 6 ani cu sotul meu care a fost pensionar.
as dori sa stiu daca beneficiez de pensie de urmas? (vezi toată discuția)
	                    lolyy	                   

am 39 de ani. am fost casatorita 6 ani cu sotul meu care a fost pensionar.
as dori sa stiu daca beneficiez de pensie de urmas? (vezi toată discuția)

cata70	                   

buna! in urma decesului sotului,sotia va beneficia de pensie de urmas?mentionez ca aceasta are in prezent pensie de handicap (vezi toată discuția)
	                    cata70	                   

buna! in urma decesului sotului,sotia va beneficia de pensie de urmas?mentionez ca aceasta are in prezent pensie de handicap (vezi toată discuția)

necsici	                   

am 47de ani am fost casatorita 11ani,  sotul meu a decedat in urma cu un an sotul meu a avut o vechime de 35 de ani ,eu nu am nici un venit ,pot lua o pensie ... (vezi toată discuția)
	                    necsici	                   

am 47de ani am fost casatorita 11ani,  sotul meu a decedat in urma cu un an sotul meu a avut o vechime de 35 de ani ,eu nu am nici un venit ,pot lua o pensie ... (vezi toată discuția)