avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Decontare transport la bugetari
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Decontare transport la bugetari

buna ziua ,
sunt bugetar si lucrez in cadrul unei primarii, locuiesc intr-o alta localitate decat cea unde imi desfasor activitatea la serviciu, in urma discutiilor la compartimentul contabil, mi s-a comunicat ca nu exista o lege in baza caruia sa mi se deconteze transportul.
Tinand cont ca un angajat din cadrul unei scoali ( cu aceeasi situatie ca a mea) beneficiaza de acest decont cu cheltuielile de transport
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:33, 6 Ianuarie 2017
Există cadru legal pentru decontarea navetei cadrelor didactice și personalului didactic auxiliar dar nu există cadru legal pentru decontarea navetei funcționarilor publici sau a personalului contractual din primării.
Citiți și acest topic
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta in administratie publica aurasofia aurasofia Sunt consilier la primarie si fac naveta din alta localitate aflata la 25 km.Va rog sa-mi spuneti daca exista cadru legal pentru decontarea navetei? (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă dețin locuință într-un sat, iar locul ... Bună ziua! Dacă dețin locuință într-un sat , iar locul de muncă (școala ) se află în aceeași comună de care aparține respectivul sat, dar eu ... (vezi toată discuția)