avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intrare in legalitate constructi
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intrare in legalitate constructi

buna ziua,
eu locuiesc la casa,in 2009 am platit o amenda fiindca am facut iesire direct in strada din casa.am facut pe urma documentatia necesara sa intru in legalitate dar dosarul a fost respins pe considerentul ca mai exista la acea data un coproprietar,care nu a vrut sa-mi dea acceptul.A urmat un proces de catva ani cu acel cooproprietar,am cumparat si partea lui,toata povestea sa incheiat in decembrie 2015.Acum casa este numai a mea.
Intrebarea mea este daca dupa 6 ani ar mai trebui sa refac demersurile ptr.intrarea in legalitate?
Are rost din moment ce problema din cate stiu eu sa prescris.
Ma ajuta cu ceva ?
Sau cu ce ma incurca ne efectuarea demersului?
La urma urmei este vorba cu aproximatie de o mie de euro pentru documentatie si avize,bani care eu i-am dat o data.Acum ar trebui sa o iau de la inceput .
o zi buna tuturor

Alte discuții în legătură

Amenda primarie sisilvia sisilvia Buna ziua in 2009 am fost parat la primarie ca am facut din geam o usa,iesire direct in strada,un perete despartitor a fost desfintat pe jumatate(lasat gen ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune elenami elenami buna ziua suntem 5 cooproprietari , in urma unei succesiuni am mostenit o casa si ternuri in casa locuieste unul din cooproprietari fara adresa in toata casa ... (vezi toată discuția)
Indiviziune sabinaincas sabinaincas suntem 7 coproprietari intr-un proces civil iesire din indiviziune - unul din cooproprietari X locuieste in casa aflata in indiviziune de 10 ani a facut ... (vezi toată discuția)