avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile copil minor - parinte decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile copil minor - parinte decedat

Este o situatie complicatā,sora mea a decedat de curand lasand un minor de 11 ani. Are un credit bancar pentru locuinta suma inca platibila e in jur de 82 mii lei. Custodia a fost acordata bunicii,mamei mele. Intrebarea mea e urmatoarea ce se poate astepta in legatura cu creditul ipotecar in contract banca obligandu-se pentru executarea unei polite de viata de minim 20% din valoarea creditului,dar despre care nu am gasit nimic si nici banca nu spune concret. La Protectia Copilului ni s-a spus ca sora mea ne fiind casatorita cu tatal copilului si nu au tinut legatura pana acum tatal nu are nici un drept asupra bunurilor dobandite de sora mea,totul revine numai asupra copilului. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mesi35 , utilizator 20:40, 21 Noiembrie 2016
Multumesc.
Aveti grija ca pasivul sa nu ajunga sa depaseasca activul in viitor.
Daca va ajunge dator mostenitorul nu va rezolva nimic...

Mare atentie la acest aspect!
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire datorii N3got3i N3got3i Tata a decedat recent si am aflat ca avea 2 credite la banca. Ce se intampla cu acestea? Datoriile vor fi mostenite de mine ? (vezi toată discuția)
Executate silită între bancă (bancpost) și moștenitor cu acte în regulă... antoniofacaldo antoniofacaldo Am o rugăminte la dvs.dacă mă puteți ajuta cu un raspuns profesionist: speța este în felul următor: părinții mei au decedat mama în ian.2011 și ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale, imprumutatul decedat stefana_23 stefana_23 Ce se intampla cu creditul, in urma decesului Imprumutatului? Ar trebui sa-l preieie Codebitorul? nu stiu daca a fost incheiata vreo asigurare de viata a ... (vezi toată discuția)