Oranina Dumitru 
	    	Contabil

Oranina Dumitru 
	    	Contabil	    

impozitul pe profit si tva stabilit suplimentar in cadrul unui control fiscal ,cum se inregistreaza in contabilitate,care sunt notele contabile,#-o
~ final discuție ~
 kamy_nora	                   

Buna ziua,
  Am avut un control fiscal in urma caruia am primit o Decizie de Impunere cu un impozit pe profit suplimentar de 704 lei cu dobanzi de 196lei si ... (vezi toată discuția)
	                    kamy_nora	                   

Buna ziua,
  Am avut un control fiscal in urma caruia am primit o Decizie de Impunere cu un impozit pe profit suplimentar de 704 lei cu dobanzi de 196lei si ... (vezi toată discuția)

florentyna	                   

am si eu o intrebare:
in urma unui control de fond  din sept 2008 s-a stabilit un impozit suplimentar de 10.000 pentru 2008 si penalitati de intarziere de ... (vezi toată discuția)
	                    florentyna	                   

am si eu o intrebare:
in urma unui control de fond  din sept 2008 s-a stabilit un impozit suplimentar de 10.000 pentru 2008 si penalitati de intarziere de ... (vezi toată discuția)

vlad.aurelia	                   

In urma controlului de fond au fost stabilite suplimentar obligatii fiscale dupa cum urmeaza:
  -impozit profit  in valoare de 100 lei (aferent anului 2009)
 ... (vezi toată discuția)
	                    vlad.aurelia	                   

In urma controlului de fond au fost stabilite suplimentar obligatii fiscale dupa cum urmeaza:
  -impozit profit  in valoare de 100 lei (aferent anului 2009)
 ... (vezi toată discuția)