ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

HCristian 
	    	Utilizator

HCristian 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

mi-a mărturisit ca a vândut mașina doar cu contract acum 5 ani si nu poate elibera fiscal din cauza datoriilor foarte mari .
 HCristian 
	    	Utilizator

HCristian 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 floringamanus	                   

am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate  documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
	                    floringamanus	                   

am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate  documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)

ovidiu2014	                   

Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
	                    ovidiu2014	                   

Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)

Cristi17M	                   

Buna ziua!
Am si eu o problema, povestea e lunga dar incerc sa fiu concis..
Am cumparat de la cineva in acest an o masina fara fiscal, am cam luat teapa cu ... (vezi toată discuția)
	                    Cristi17M	                   

Buna ziua!
Am si eu o problema, povestea e lunga dar incerc sa fiu concis..
Am cumparat de la cineva in acest an o masina fara fiscal, am cam luat teapa cu ... (vezi toată discuția)