avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat la o agentie imobiliara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat la o agentie imobiliara

O agentie imobiliara trebuie sa posede casa de marcat? Care este baza legala?
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 16:28, 21 Noiembrie 2016
Raspunsul este pozitiv, deoarece activitatea unei agentii imobiliare nu se incadreaza in exceptiile enumerate de art. 2 din OUG nr. 28/1999.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat? gabi.artis gabi.artis daca o firma presteaza un serviciu atat catre populatie cat si ptr persoane juridice, mai exact montare tamplarie pvc este obligata sa foloseasca casa de ... (vezi toată discuția)
Legea nr.148/2012, pot emite chitanta + factura in loc de bon fiscal? marius.m marius.m Buna ziua, Am o agentie imobiliara suspendata, doresc sa reiau activitatea intr-un punct de lucru nou. Am casa de marcat dar nu vreau sa mai cheltui 300 ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat 05Vali63 05Vali63 Sunt expert evaluator ANEVAR. M-am inregistrat ca PFA la RC, cod CAEN 7022, apoi am fost luat in evidenta la Adm Financiara. Tinand seama de obiectul de ... (vezi toată discuția)