avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amplasare stalpi cablu tv si internet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amplasare stalpi cablu tv si internet

Am acces la casa mea pe un drum de servitude. As vrea sa stiu daca pot amplasa 3 stalpi pentru cablu tv si internet pe acest drum , neavand alta posibilitate. Ma poate impiedica proprietarul drumului sau altcineva?
Cel mai recent răspuns: daniela_lucsanda , utilizator 22:58, 22 Noiembrie 2016
servitute am vrut sa spun
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2016
daniela_lucsanda, utilizator
Nu.

Daca drumul de servitute este folosit in mod exclusiv de catre dvs., si daca aceasta este singura posibilitate pentru a ajunge cablul de internet/tv la casa dvs., nu va poate impiedica.
Multumesc foarte mult.
Drumul de servitute mai este folosit de o familie care nu doreste racordarea la internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cablu pe stalpi - este voie? MariusDinca MariusDinca Vreau sa accesez programul cofinantat de stat pentru infiintarea unui S.R.L. debutant cu activitatea de distributie internet si cablu TV, si am intalnit Legea ... (vezi toată discuția)
Indepartare cabluri electrice aeriene care traverseaza proprietatea cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoara situatie: un cablu aerian de curent face legatura intre stalpul din fata portii mele si vecinii din dreapta brazdand ... (vezi toată discuția)
Acord notarial bluess bluess Buna ziua. Va multumesc daca m-ati putea ajuta. Am construit o casa. Acum am inceput procedurile de racordare la energie electrica. Trebuie sa fac o extindere ... (vezi toată discuția)