avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata stimulent de insertie

Buna seara. Intrebarea mea este daca la acordarea stimilentului de insertie se scade luna de concediu ce revine tatalui, daca acesta nu solicita aceasta luna de concediu de ingrijire copil. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 22 Noiembrie 2016
Persoanele care se întorc la activitatea profesională cu cel puțin 60 zile înainte de finalizarea concediului, respectiv înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 (3) ani și care, în acest interval de timp, efectuează și ”luna celuilalt părinte”, pe perioada cât se efectuează ”luna celuilalt părinte” nu vor primi stimulent de inserție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie visanoiu visanoiu Cu ce luna se plateste stimulentul din luna in care te intorci sau cu luna urmatoare? Daca te intorci cu 60 si ceva de zile pe cate luni esti platit si daca ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu ca tatal sa isi ia concediu crestere copil cel putin o luna? stavageo stavageo Daca tatal nu efectueaza luna obligatorie de concediu de crestere a copilului, poate afecta in vreun fel plata stimulentului de insertie solicitat de mama(cu ... (vezi toată discuția)
Inserție copil Nelus1976 Nelus1976 Când trebuie să încep serviciul pentru ă beneficia de inserția ptr cresterea copilului (vezi toată discuția)