avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ocupare abuziva a parterului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ocupare abuziva a parterului

Buna ziua imi poate cineva raspunde ce pot sa fac: o vecina care locuieste la etajul 2 al aceleiasi scari unde locuiesc eu si-a pus bicicleta de 4 ani langa apartamentul meu aflat la parter, fara sa intrebe daca are voie. (bicicleta a aparut pur si simplu intr-o noapte la inceputul lui 2013 si ani de zile nu am stiut a cui este, am intrebat si alti vecini si am aflat). Am rugat-o frumos sa si-o ia deoarece vreau sa imi pun eu acolo o bicicleeta ca doar este langa apartamentul meu si noi cei care locuim la parter nu ne-am pus obiecte la ei pe palier, dar cum nesimtirea e mare la romani, ma vad obligata sa-i fac reclamatie la poitia locala, insa nu stiu daca procedez corect
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 20:10, 22 Noiembrie 2016
In astfel de cazuri,legal politia nu se implica fiind problema care intra in atributiile si competentele reprezentantului legal al asociatiei de proprietari
ynocentta a scris:

Orice problema care apare intre locatarii din bloc de locuit in comun,trebuie rezolvata decent,cu intelegere,cu intelepciune si cu toleranta
Avand in vedere ca este vorba despre ocupare fara drept legal si fara acordul asociatiei de proprietari a partii comune de imobil,initial sesizati presedintele de asociatie de proprietari care pe parcursul celor 3 ani ar fi trebuit sa se intereseze cine ocupa partea comuna din imobilul de locuit in comun si sa dispuna masurile pentru solutionare

Si care ar fi masurile pentru solutionare, concret ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura locatari pentru uscatorie! alex_popa_81 alex_popa_81 Buna ziua. In primul rand as dori sa mentionez cateva lucruri pentru a fi foarte clara problema. Blocul are 4 etaje, eu locuiesc la parter. Fiecare etaj are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc in timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, ... RobertMihoc RobertMihoc Buna ziua. Locuiesc in Timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, la parter. Am geam atat la strada, cat si la gradina din spatele blocului, care are accesul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cuprins intr-o asociatie de ... RC37 RC37 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cuprins intr-o asociatie de locatari, la parterul acestui bloc. In spatiu de pe casa scarii la parter toti vecinii de pe ... (vezi toată discuția)