avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar in ECRIS
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar in ECRIS

este prima data cand intru pe avocatnet si as vrea sa stiu cum pot gasi un dosar pt ca nu prea ma pricep.
Am intrat pe portalul instantei si am bagat nr de dosar insa nu gasesc informatiile dorite de mine
Am trecut nr de dosar ,firma ,stadiul dosarului(fond) si imi arata 100 de pozitii la acest dosar insa ca sa nu intru pe fiecare in parte ,nu stiu unde sa trec si cealalata parte (firma care a dat in judecata).

va multumesc si astept un ajutor din partea dvs
sanatate
Cel mai recent răspuns: Serbanstefan21 , utilizator 15:13, 23 Noiembrie 2016
Cu numarul de dosar ar trebui sa mearga, se poate cauta si dupa numele partilor.
cand trec nr de dosar sa zicem 153 imi apare 153 A1,153A2 si tot asa pana la 100 si ideea este ca,imi i-a mult timp pe fiecare in parte sa intru si sa gasesc ce ma intereseaza.
cautati dupa: nr.dosar/nr.instanta/an sau scrieti numai numele partii
Am intrat insa nu imi arata decat urmatoarele informatii:
Date dosare:xxxxx
Instanta:Tribunalul Valcea
Complet de judecataxxxx
Stadiu procesual:fond
Materie:Faliment
Ob.dosarului:procedura insolventa-soc.cu rasp limitata
Date inreg dosar:2011/01/24 la cererea debitoarei
Date ultima modif:2016/11/18

mai jos

Cai de atac:recurs parte declaratoare scxxxxxxx
Date declarate;2012/01/03

in concluzie ,eu as dori sa stiu daca dosarul este pe rol sau daca dosarul este solutionat si nu prea inteleg nimic din ce este scris mai sus
va rog sa ma ajutati
imi cer scuze pentru iconita de sus,chiar nu mi-am dat seama cum a aparut acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa alinnacc alinnacc buna ziua, intrebarea mea ar fi urmatoarea: am gasit pe pagina tribunalului un dosar cu numele firmei mele.procedura de insolventa.eu nu sant in romania ptr ... (vezi toată discuția)
Actiune civila in instanta: apa meteorica, pluviala sau de ploaie boian boian Judecătoria RÂMNICU VALCEA VÂLCEA Dosare Informaţii detaliate despre dosar Numãr unic dosar: 12250/288/2012 Înregistrat în data de: ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cale de atac sau contestatie mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca am gasit pe net un dosar de incuviintare executare silita pe numele meu introdus in data de 09.04.2013 , cu o solutie data in 16.04.2013, ... (vezi toată discuția)