avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare salarii

Mi-am dat demisia de la o societate in data de 14.06.2015 cu art.81 alin.(8), avand multe salarii restante. Doua zile mai tarziu societatea a depus actele pentru a intra in insolventa si salariatii au fost inscrisi la masa credala. In iunie 2016 societatea a intrat in faliment, salariatii care au mai ramas au fost trimisi in somaj si intre timp au mai primit o parte din salariile de la data intrarii in insolventa. Lichidatorul judiciar a facut dosarele de recuperare a salariilor din fondul de garantare doar pentru o parte din salariatii care au mai ramas dupa insolventa. Pentru cei care au plecat inainte de intrarea in insolventa si in timpul insolventei, lichidatorul nu a facut dosare pentru recuperarea #-osalariilor din acest fond, pe motiv ca nu este platit pentru asta. Pot fostii salariati sa dea in judecata lichidatorul pentru recuperarea (macar a unei parti) restantelor salariale? #-oX-(

Alte discuții în legătură

Drepturi neluate beatedy beatedy Buna ziua, Timp de doi ani de zile (din februarie 2011) am fost angajata la o firma care nu mi-a platit nicio contributie la stat. Firma a si intrat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)