avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcere la munca din CCC inainte de 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcere la munca din CCC inainte de 2 ani

Exista vreo prevedere legala pentru mamicile intoarse din concediul de crestere copil prin care ar putea beneficia de program de 6 ore/zi avand in vedere ca se intoarce cu 2 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani. Si daca are vreo relevanta legala faptul ca se intoarce mai devreme decat a solicitat la inceput?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 23 Noiembrie 2016
Nu exista nicio astfel de prevedere in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu legal de crestere copil in varsta de pana la 2 ani oliviamarcov oliviamarcov daca se poate, si daca da, in ce conditii poate fi prelungit concediul legal, platit, de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic inainte ca sa implineasca copilul un an roxana-79 roxana-79 Buna, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie - daca mama se intoarce din cocediu de ingrijire copil inainte de implinirea varstei de un an, aceasta ... (vezi toată discuția)
Program redus cu 2 ore in conformitate cu art. 17 alin. (1) din ccmun MikaDany MikaDany Am nascut in luna martie 2012 si am solicitat concediu de 1 an pentru cresterea copilului. Dupa revenirea la locul de munca beneficiez de program redus de 6 ... (vezi toată discuția)