avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Facture modificare retroactiva
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Facture modificare retroactiva

Buna seara , sunt administratorul unei socetati de prestari servicii cu sediul stabil in Romania, care presteaza servicii in U E, (inscris in ROI) am facturat unei socetati din Italia in perioada anului 2016 , 5 facturi de prestari servicii cu TVA(valoarea facturilor nu depaseste 5000,00€) , firma italiana nu avea inscriera in ROI la momentul facturari . La 1 noiembrie a facut inscrerea in ROI si imi cere sa modific toate facturile retroactiv si stornare de tva pe anul 2016, cum trebuie sa ma comport. multumesc.

Alte discuții în legătură

Prestare servicii - d300 mirelanicola.72 mirelanicola.72 va supun atentiei si va solocit ajutorul pentru urmatoarea situatie: o SC din Romania platitoare de TVA, beneficiaza de servicii efectuate de o SC din ... (vezi toată discuția)
Livrari in italia luciapap luciapap Buna ziua si Hristos a inviat. O firma de termopane, platitoare de TVA, va colaboara cu Italia, adica va vinde termopane pt Italia, atat la persoane fizice ... (vezi toată discuția)
Factura in euro ginaproalt ginaproalt Buna, am o problema la care doresc sa ma ajutati. Firma la care lucrez are o pensiune. Am un cazat persoana fizica Italiana care doreste sa-i fac factura pe ... (vezi toată discuția)