avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Filmată fără acordul meu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Filmată fără acordul meu

Buna seara! Tocmai am aflat si am vazut ca fostul meu iubit a postat o filmare cu mine in care intretineam relații sexuale, filmulet facut fara acordul meu, eu aflând chiar acum de existenta lui. Pur si simplu al m-a filmat pe ascuns, iar acum l-a postat o Youtube, pentru a nu pierde un pariu de pe urma căruia castiga o suma de bani, respectiv 1500 de euro. Filmarea a fost trimisă mai multor persoane pe mediul virtual, inclusiv surorii mele. Dupa ce am aflat i-am spus ca ma voi duce la poliție el a negat si a sters filmarea, insa eu o mai am, plus conversația cu sora mea in care a precizat de pariu si de suma de bani. Ce pot face in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 22:47, 1 Decembrie 2016
Puteti depune o plangere penala daca vreti.
Oricum e clar ca filmarea respectiva o aveati dvs. si el.

De aceea, daca nu ati postat dvs. filmarea este logic ca el a postat-o.

Se poate stabili pe baza de probe.

Se vedea ca sunteti dvs. sau nu se vedea?
Da, plangere penala poate sa faca, dar cred ca va ajunge mai tarziu sa-si faca nervi ca i s-a clasat, eventual ii va banui pe procurori si pe judecator ca sunt corupti.

Iar in drept civil el poate spune cuvintele magice "Ea a fost de acord si acum nu mai recunoaste." De fapt, si daca nu s-ar clasa urmarirea penala el si-ar recunoaste calm faptele, va zambi frumos si va zice "Dar ea a fost de acord de la bun inceput."
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2016
tgeorgescu, utilizator
nu are nicio relevanta daca era minora sau majora. cine era persoana cu care intretineati relatiile sexuale? domnule avocat lascoschi, cum adica "e clar ca filmarea respectiva o aveati dvs. si el"? filmarea o putea avea download-and-o de pe youtube sau de la sora dumneaei. nu mi se pare normal sa fie mai valoros un pariu, indiferent de suma, decat persoana iubita. filmarea pe ascuns e una, putea sa verifice daca il inseala sau nu si sa foloseasca imaginile video ca proba la despartire sau divort, iar postarea pe youtube si distribuirea acestora la prieteni si familia iubitei este o chestiune de natura penala si de lipsa de bun simt. singurii care puteau afla de filmare, in cazul in care ea il insela pe el, erau ea si familia ei. atat.
1. Daca era minora in film, ar primi ani grei de puscarie. Google Adrian Pal (Pal, nu Paul).

2. Nu ii este actuala iubita, ci fosta lui iubita. E o diferenta.
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2016
tgeorgescu, utilizator
Daca exista martori (nu persoane care stiu de pariu) se poate face proba cu martori deoarece el zice ca ea stia iar ea cu nu stia ; inteleg ca individul e laudaros ,poate obtineti o marturie scrisa de cel caruia s-a laudat .
In rest se da NUP chiar daca el a incasat o suma .

Alte discuții în legătură

Postarea de material video cu continut sexual pe site-uri de profil ContSters329725 ContSters329725 Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu o chestiunea. Am o amica (25 de ani) si care in anul 2013 a avut o relatie cu un baiat (26 ani) si baiatul a ... (vezi toată discuția)
Refuz confruntare martori viorelv viorelv Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul in care instanta nu a încuviințat procedeul probatoriu al confruntarii intre martori, deși reiese clar faptul ... (vezi toată discuția)
Mărturie mincinoasa viorelv viorelv Va rog sa-mi raspunde-ti dacă martorul într-un dosar aflat pe rolul unui parchet superior, de pe lângă Tribunal face afirmații mincinoase, s-au se ... (vezi toată discuția)