avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor proces civil

Buna ziua.Am fost citat ca martor intr-un proces civil între fostul meu angajator si ITM,in legătură cu o amendă contravențională pe care acesta a contestat-o în instanță .Nu am fost de acord ca acesta să mă pună martor si nu am semnat nimic care să dovedească acordul meu ptr a mă prezenta in instanță ca martor dar am primit citație să mă prezint ca martor.Vreau să știu dacă legal sunt obligat să mă prezint în instanță că martor pentru că mă gândesc să nu mă prezint.
Cel mai recent răspuns: Motreanuc , utilizator 20:32, 24 Noiembrie 2016
Sunteti obligat. Daca nu va prezentati ar putea sa va amendeze.
La momentul aplicarii amenzii ati semnat si dvs in calitate de martor?
Nu am semnat ptr ca amenda i-a fost data ulterior.
Daca nu va prezentati veti fi amendat . La urmatorul termen veti fi adus cu mandat de aducere (posibil) cu duba politiei , la fel ca un detinut .
Nu cred ca va doriti o astfel de experienta.
Oricum nu mi se pare corect..
Inseamna ca orice nebun in ziua de azi te poate pune martor fără acordul tău și te poate târî prin tribunale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt citata ca martor dar nu vreau sa merg! Miss_Bastet Miss_Bastet Buna ziua! am fost sa dau o declaratie in fata unui procuror, dupa ce acesta a insistat destul de mult. Asta s-a intamplat acum cateva luni. Am facut ... (vezi toată discuția)
Citatie krmnik krmnik am primit o citaţie să mă prezint ca martor în cazul unei plângeri contravenţionale.(presupun că este vorba despre o oprire în trafic în urma căreia ... (vezi toată discuția)
Amenda martor davidiri davidiri Buna seara.Azi am avut al doilea termen in procesul unei plangere contraventionala, M-am prezentat , iar doamna judecator m-a intrebat unde este unul dintre ... (vezi toată discuția)