avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice anulare procedura
Discuție deschisă în Achiziţii publice

anulare procedura

cum anulez in seap un anunt de concesionare? s a anulat procedura.nu s-au depus oferte
Cel mai recent răspuns: ContSters88691 , utilizator 10:38, 11 Septembrie 2009
simplu. se intra pe anunt sau invitatie de participare si in partea de jos a paginii exista o comanda de anulare procedura. acolo vi se va cere motivatia anularii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procedura "cerere de oferta" caty33 caty33 Am publicat un anunt de \"cerere oferta\" , la licitatie s-a prezentat decat un candidat asa ca procedura a fost anulata, In conformitate cu prevederile OUG ... (vezi toată discuția)
Licitatie anulata PopescuAdam PopescuAdam Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Mi s-a aprobat o documentatie de atribuire, am dat invitatie de participare, s-au inscris doi ofertanti si pana ... (vezi toată discuția)
Neincheierea contractului zinates zinates Nu s-a incheiat contractul deoarece evaluarea s-a facut gresit firma nu e autorizata sa presteze serviciile aferente contractului e vorba de furnizare in ... (vezi toată discuția)