avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice anulare procedura "cerere de oferta"
Discuție deschisă în Achiziţii publice

anulare procedura "cerere de oferta"

Am publicat un anunt de "cerere oferta" , la licitatie s-a prezentat decat un candidat asa ca procedura a fost anulata, In conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2006 ,capitolul II, sectiunea 7, art.130 « autoritatea contractantă are obligaţia de a anula procedura de cerere de oferte dacă, în urma transmiterii invitaţiei de participare, nu au fost depuse cel puţin două oferte corespunzătoare »
Cum procedez acum in cate zile pot organiza alta licitatie si cum procedez cu anuntul pe care l-am dat in seap si a fost anulat.

Cel mai recent răspuns: caty33 , utilizator 11:56, 11 Martie 2010
dupa ce trece termenul de contestatie la decizia autoritatii contractante de a anula procedura cerere de oferta, puteti da din nou anuntul, care va suna asa: se reia procedura cerere de oferta privind... urmare a prezentarii unei singure oferte.. samd
cred ca as fi vrut un raspuns mai exact.
Anuntul publicat in SEAP il anulez ? ...In 48 zile trebuie sa completez atribuirea si atunci o sa trec anulat?....
Nu anulati anuntul, ci procedura de atribuire. Aveti rubrica pentru anularea procedurii si mentionati motivele care au stat la baza acestei decizii.
va multumesc :D , la motive era chiar de bifat "Nu a fost posibila asigurarea unui nivel satisfacator al concurentei, respectiv numarul de operatori economici este mai mic decat cel minim prevazut"
=D>
...publicati o erata la acest Anunt ...

Alte discuții în legătură

Solutie in cazul in care nu am publicat pe seap ? Dani803 Dani803 Buna ziua, Ce mai pot face in cazul in care nu am publicat pe SEAP un anunt iar licitatia(cerere de oferta) s-a incheiat. Multumesc (vezi toată discuția)
Numar minim de oferte adinutza.2008 adinutza.2008 La o licitatie avand criteriul de atribuire : oferta cea mai avantajoasa d.p.v.d economic, (publicata in SEAP) poate fi tinuta, dat fiind faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)
Anunt de participare vs. cerere de oferta melcsy melcsy care este diferenta intre anunt de participare si cererea de oferta? (vezi toată discuția)