avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare teren Bucovina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare teren Bucovina

Am depus cerere de revendicare teren 6 ha conf.LEGII NR. 247 / 2005 pe numele tatalui meu ca mostenire si de atunci tot astept un raspuns pozitiv la problema aceasta ca de genul NU MAI AVEM TEREN m-am saturat.
CE POT SA FAC PT. A OBTINE TERENUL LA CARE AVEM DREPTUL CONF. LEGII ?
Cel mai recent răspuns: vasizaha , utilizator 15:28, 1 Septembrie 2009
Ati incercat sa cereti reconstituirea dreptului de proprietate pe alt amplasament?
Oferta a fost data de primarie de a accepta o suprafata echivalenta in alta zona din judet dar si primaria respectiva ne-a raspuns ca nu mai au teren disponibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare cesna1001 cesna1001 am depus prea tarziu o cerere de retrocedare a unui teren extraviran la primarie,aceasta mia invocat legea 247/2005 (primaria mai are teren la dispozitie)ce ... (vezi toată discuția)
Evaluarea terenului din vechiul amplasament, dupa care sa ne faca o oferta in aceeasi valoare roliet roliet Cererea initiala pentru stabilirea dreptului de proprietate am depus-o in termen in 1991, apoi am revenit in 31.03.1998, 06.09.2002, dupa care in 11.11.2002 ... (vezi toată discuția)
La o adica ce sa aleg: retrocedarea terenului sau despagubiri ...? Balaurul Balaurul La 5 ani de la depunerea cereri de retrocedare conform legii 247/2005 se pare ca voi primi raspunsul (sunt invitat pt discutii la Prefectura) Situatia, pe ... (vezi toată discuția)