icealinutza a scris:
Ce ne-am mai învățat să ne ascundem sub masca lui: nu cunosc, nu știu, alții să facă pentru mine etc.
Probabil asta stiti sa faceti dvs. din moment ce intrebati daca
s-a făcut vreo petiție către Justiție, Parlament, Guvern,s-a mers la deputat sau senator, s-a organizat vreun miting
.
PETITIA CATRE JUSTITIE S-A FACUT IN MOMENTUL DEPUNERII PLANGERII PENALE. Sau autoritatile catre care s-a facut plangerea nu reprezinta justitia si legea ??? Daca am ajuns sa intrebam oamenii de ce nu ies in strada pentru a obtine un drept atat de logic, avem in mod sigur o problema grava de mentalitate (sau de prostie :oops:) !!!
In postarile de mai sus doar am redat aspectele unei experiente neplacute, din care peste 300 de oameni au avut de pierdut. Ca au urmarit sau nu furnizorii, ca i-a interesat sau nu, ca au fost sau nu nepasatori, ca stiu sau nu sa citeasca o lista de intretinere, ..... prea putin importa !!! Ceea ce mi se pare cu adevarat important este
ca cei ce au furat si nu si-au indeplinit sarcinile de serviciu nu au fost obligati sa dea banii inapoi, au fost crutati si dorm linistiti noaptea.
Poate utilizatorul ce a postat topic-ul ne va tine la curent si va detalia cum a rezolvat problema, cat a durat, cat a costat si cat de mult l-a ajutat legislatia.
Ca o concluzie, as spune mai degraba ca
ne-am învățat
sa invinovatim pagubitul decat sa pedepsim vinovatul. Asa este mai simplu !!