avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buletin expirat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buletin expirat

Am pasaport valabil,la granita Romaniei îmi vor da amenda pentru buletinul expirat? Trebuie sa imi renovez buletinul pentru a iesi iarāsi din tara?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:29, 27 Noiembrie 2016
Nu aveti treaba cu buletinul ca e expirat sau nu, daca dvs folositi pasaportul pt calatorie.
Problema e daca va prezentati la divort, aveti nevoie de un buletin sau carte de identitate provizorie daca nu aveti pasaport cu domiciliul in strainatate.

Ps - buletinul se schimba, nu se renoveaza.
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie hadasssa hadasssa Buna seara! Deoarece mi-a expirat cartea de identitate am fost sa imi fac alta noua dar, deoarece nu sunt proprietar pe imobilul in care locuiesc trebuie sa ... (vezi toată discuția)