avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Malpraxis stomatologie
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Malpraxis stomatologie

Am avut o extractie de masea de putin timp. Doctorul mi-a zis ca totul a decurs bine. Am scot atele dupa o saptamana si ne-am luat ramas bun. Acum dupa 3 luni observ ca am un colt mic iesit ca si cum au mai ramas fragmente si gingia e inflamata in jurul lui. Simt durere cand mananc pe partea respectiva.

Cum ar trebui procedat? Ar trebui sa merg sa rezolve? Ar trebui sa ma taxeze pt asta sau nu? Ar trebui sa cer daune? Eu ma tem sa nu merg acolo si sa imi zica ca nu e rest de os ci ceva mancare ce mi-a intrat ca sa se disculpe. Ma gandeam sa imi fac inca o radiografie la maseaua ca sa am dovada cu ce mi-a ramas acolo sa nu poata sa incerce sa se disculpe, insa parca nu as face radiografii toata ziua.

Cum ma sfatuiti sa fac? Sunt tare dezamagit pentru ca am fost la o clinica cu renume, unde preturile sunt de 4 ori mai mult decat in orice alta parte.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:39, 17 Decembrie 2016
Eu zic să mergeți să vorbiți cu medicul respectiv în prima fază, să îi explicați cum stau lucrurile și să îi cereți să vă examineze, iar dacă într-adevăr a rămas ceva acolo să facă extracția și ce mai este de făcut. Dacă vă veți izbi de un refuz, abia atunci acționați, mergeți la un alt stomatolog care să constate starea de fapt, faceți și o radiografie și apoi vă adresați colegiului meidicilor pentru a reclama culpa mediacală.Odată constatată această culpă și având dovada, și în funcție de ceea ceea ce doriți de la medicul în culpă, îl chemați la mediator și vă expuneți pretențiile. Desigur, dacă nu va da curs solicitării cu medierea, puteți acționa și în instanță, însă va putea dura foarte mult și costurile ar putea fi mult mai mari.
Vorbiti cu medicul.
El isi poate da seama clar despre ce este vorba.

Din ce ziceti nu imi pare ca ar mai trebui sa ii dati bani pentru rezolvarea acestei probleme stomatologice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stomatologie. vasilefoca vasilefoca Buna seara. Am și eu o problema. 2 zile în urma am trecut pe la un cabinet stomatologic pentru o extracție de măsea. Am întrat sa întreb dacă îmi ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu o situație delicata, în sensul ca acum 2 ani ... Radulian Cristina Radulian Cristina Ma confrunt cu o situație delicata, în sensul ca acum 2 ani m am hotărât sa efectuez o operație de implant dentar. Mi au fost puse 6 implanturi (4 partea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu am o problema mai complexa. am avut dureri de masea ... shadowsthol.ann@gmail.com shadowsthol.ann@gmail.com Buna ziua, Eu am o problema mai complexa. Am avut dureri de masea cam 1 saptamana si mi s-a umflat maseaua de minte (abces). Era rosie fata, parea ... (vezi toată discuția)