avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Stomatologie.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Stomatologie.

Buna seara. Am și eu o problema. 2 zile în urma am trecut pe la un cabinet stomatologic pentru o extracție de măsea. Am întrat sa întreb dacă îmi trebuie programare pentru extracție, m-i s-a spus, nu. Am rămas sa îmi extragă măseaua. Este un cabinet particular unde lucrează mama, tata și fiul, toți medici stomatologi. În cabinet era mama cu fiul și asistenta. Mi-a făcut fiul anestezia în gingie, apoi după câteva minute a început asa zisa extracție..... Ghinion, măseaua s-a rupt. După care fiul i-a zis mamei sa preiee ea operațiunea de extracție, dar la fel măseaua tot s-a rupt pana la nivelul gingiei, plus ca în timpul asa zisei extracții mi-a rupt cu cleștele și măseaua de lângă cea în cauza. A sărit și plomba, a rupt și măseaua și mi-o promis ca de măseaua rupta din greșeală se vor ocupa ei sa o repare gratuit. Nu mi-o reușit în acea seara extracția și m-o trimis sa fac film la maxilar. Am mers a doua zi și am făcut filmul iar seara mgam întors cu filmul la cabinet, unde am găsit pe soțul doamnei stomatolog ( tatăl celui ce m-a anesteziat) și cu asistenta. Le-am zis despre ce este vorba, a zis ca știu problema, a analizat filmul, și m-a invitat să mă urc din nou pe scaun, sa vadă ce poate face, sa mai încerce și el. Mi-a administrat anestezicul, a așteptat câteva minute și a început sa tragă iar de măseaua care voiam sa o scot și s-a rupt de la nivelul gingiei. A tras de mai multe ori, a mai rupt ceva frânturi din ea dar nimic. A mai rupt o bucata din a doua măsea, ca stătea asa atârnat acolo. Și a zis ca nu poate face nimic. Numai sa merg la chirurgie. Mi-a făcut bilet de trimitere ptr chirurgie, și mi-a făcut rețetă pentru antibiotic. Pentru a doua măsea distrus din greșeală lor mi-a zis ca nu se mai poate face nimic decât tot o extracție mai târziu. Supărarea mea este ca am mers sa îmi scot o măsea și mi-a distrus-o și pe a doua. Ce pot face în acest caz, cui trebuie sa ma adresez. Mulțumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 22:54, 11 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Colegiul medicilor dentisti puteti formula plangere. Puteti sa va adresați si instantei de judecata. Căutați procedura pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis stomatologic? nistor.isabela nistor.isabela În urma unei extracții a unei măsele din maxilarul superior am avut ușoare sângerări timp de cîteva zile. Am sunat stomatologul care m/a trimis la ... (vezi toată discuția)
Malpraxis medical mihaela_358 mihaela_358 buna ziua, acum doi ani am mers la medicul stomatolog pentru o plomba si in urma consultatiei medicul mi-a adus la cunostinta si alte probleme-carii mici si ... (vezi toată discuția)
Reclamat stomatolog sau dat in judecata notever notever Buna ziua, In luna mai, in urma unor dureri de masea am fost la un cabinet din apropierea locuintei. O domnisoara s-a ocupat de mine si mi-a pus medicament, ... (vezi toată discuția)