avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Loteria bonurilor fiscale
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Loteria bonurilor fiscale

De ce nu sant luate in considerare la Loteria bonurilor fiscale ,bonurile fiscale de la Casele de schimb valutar? Acestea nu sant tot bonuri fiscale?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:36, 27 Decembrie 2016
Potrivit Og 10/2015, art 1, alin 2
(2) Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani, persoanelor fizice rezidente şi nerezidente în România, definite potrivit Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, deţinătoare de bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loteria bonurilor fiscale, bon fiscal respins de anaf CristiCS CristiCS Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema intampinata. Dupa extragerea din 16 octombrie 2016, am depus la sediul ANAF un bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Rezident permanent mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa ma ajutai si pe mine in urmatoarea situatie. Cum se poate dobandi statutul de r[b]ezident permanent[/b] pe teritoriul Romaniei? Mai exact, ... (vezi toată discuția)
Impozit la venitul de la loteria fiscala racu3949 racu3949 Buna Ziua. Care este impozitul practicat de anaf la loteria fiscala in cazul unui castig de 10.000 lei. ? (vezi toată discuția)