avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa-mi deschid o vulcanizare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa-mi deschid o vulcanizare

Daca detin locatia ce autorizati si avize am nevoie si cum ar fi mai bine pe srl .pfa .af , avand in vedere ca am sotia si fiul cu handicap grav gr1 . Daca stie cineva,de ce taxe sant scutit si cum ar fi mai bine sa deschid? Mentionez ca am calificare de mecanic auto. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:55, 29 Noiembrie 2016
Cel mai bine va deschideti la registrul comertului o intreprindere individuala.
Detalii cititi si la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soc comerciala dritaS dritaS Sunt o persoana cu handicap grav As dori sa infiintez un af sau srl Ce sfat imi dati?.Beneficiez de ceva avantaje fiscale din partea statului? multumesc (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu cum pot functiona?????? armand38and armand38and Daca nu vreau srl sa infiintez ce alta forma de imm pot folosi ca sa deschid o afacere gen magazin gen club???PFA?II?AF?? (vezi toată discuția)
Contract de munca Andreea369 Andreea369 Buna ziua Fac cursuri de cosmetica si as vrea sa stiu daca dupa terminarea cursurilor(obtin diploma calificare) imi pot face carte de munca fara sa fiu ... (vezi toată discuția)