avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool aer expirat 0.44
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool aer expirat 0.44

Buna ziua. Va rog sa- mi spuneti la o alcoolemie de 0.44 in aerul expirat si la prima proba de sânge 0.90, a doua proba 0.71 , care ar fi consecințele.
Cel mai recent răspuns: ALINA PLOYOGEA , Consultant resurse umane 17:05, 7 Iunie 2017
Este posibila si o solutie de renuntare la urmarire penala.
Pentru o imbibatie de 0,90 g/l alcool pur în sânge veți fi trimis în judecata. Administrați probe și poate reușiți să obțineți o renunțare la urmărirea penală din partea procurorului.
Buna ziua, mi-ai facut dosar penal, am luat avocat , procurorul de caz este in vacanta si uite asa ma tot amana, este posibil ca porocurorul sa solutioneze cazul fara a ma mai trimite in judecata?
V-am raspuns ca este posibil, nu cititi raspunsurile?
Buna ziua, in data de 10.01.2017 am fost chemata la politie sa dau o declaratie , mi-am recunoscut vina, ieri am fost instiintata de catre avocata ca trebuie sa merg din nou la politie pentru inca o declaratie , deja am dat doua, va rog sa-mi spuneti ce inseamna asta, ce a-si mai putea declara ?

Alte discuții în legătură

Alcool la volan + accident + vatamare corporala adx adx Buna seara, Situatia (dosarul) se prezinta astfel: Persoana X si alte 2 persoane se urca intr-o masina. Toate cele 3 persoane au consumat bauturii acoolice. ... (vezi toată discuția)
Art. 318 alin. 12 ncpp - recuperare permis ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea de confirmarea a renunţării la urmărirea penală, formulată de procuror în dosarul penal nr. ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.8 Tuty1983 Tuty1983 Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. respinge cererea de confirmare a ordonanţei de renunţare la ... (vezi toată discuția)