avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art. 318 alin. 12 NCPP - recuperare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art. 318 alin. 12 NCPP - recuperare permis

Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de confirmarea a renunţării la urmărirea penală, formulată de procuror în dosarul penal nr. 2081/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria . În baza art. 318 alin. 15 teza întâi Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă prin ordonanţa din data de 19.04.2017 în dosarul cu numărul de mai sus faţă de inculpat, cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 1 Cod penal şi o confirmă. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, azi,. Intrebarea mea este cand pot recupera permisul de conducere si ce trebuieste sa fac in continuare?Va multumesc!


Maine.
Mergeti la grefa instantei si solicitati sa va elibereze o copie a hotararii.
Cu copia hotararii mergeti la politie ca sa va recuperati permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool aer expirat 0.44 ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Buna ziua. Va rog sa- mi spuneti la o alcoolemie de 0.44 in aerul expirat si la prima proba de sânge 0.90, a doua proba 0.71 , care ar fi consecințele. (vezi toată discuția)
Buna seara anul trecut am condus o mașina fără sa am permis ... Anto Elvis Anto Elvis Buna seara anul trecut am condus o mașina fără sa am permis , m-au oprit poliția și mi-au făcut dosar , am avut proces și nu m-am prezentat din cauza ca ... (vezi toată discuția)
In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de ... Sp9501 Sp9501 In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti,mi sa confirmat renuntarea la urmarirea penala ! ... (vezi toată discuția)