avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CAEN firma si cesiunea drepturilor de autor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CAEN firma si cesiunea drepturilor de autor

Buna ziua!
Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video (ce au asociate alte coduri CAEN). In aceste conditii, poate incheia firma un contract pentru servicii foto-video? Persoana cu care as lucra este persoana fizica, nu este PFA si nici nu lucreaza cu vreo alta forma juridica. Daca pot sa inchei un astfel de contract, este in regula sa platesc videograful in baza unui contract de cesiune a drepturilor de autor?
Multumiri,
Alina

Alte discuții în legătură

Caen firma si cesiunea drepturilor de autor AlinaCL AlinaCL Buna ziua! Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru srl-d foto-video AlexDanielRadu AlexDanielRadu Buna seara, Doresc sa imi deschid un SRL-D in domeniul foto-video. Sunt in regula codurile CAEN pentru ceea imi doresc eu ? 5819 Alte activități de ... (vezi toată discuția)
Inființare firma servicii foto danielaDAV danielaDAV Buna ziua ! Vreau sa mi măresc veniturile,oferind in timpul liber servicii foto pt clientii din cluburi. Ce acte ar fi necesare pentru a-mi desfășura ... (vezi toată discuția)