avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN firma si cesiunea drepturilor de autor
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN firma si cesiunea drepturilor de autor


Buna ziua!
Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video (ce au asociate alte coduri CAEN). In aceste conditii, poate incheia firma un contract pentru servicii foto-video? Persoana cu care as lucra este persoana fizica, nu este PFA si nici nu lucreaza cu vreo alta forma juridica. Daca pot sa inchei un astfel de contract, este in regula sa platesc videograful in baza unui contract de cesiune a drepturilor de autor?
Multumiri,
Alina
Cel mai recent răspuns: Matei CHIRILOV , Avocat 15:46, 30 Noiembrie 2016
in opinia mea este suficient codul caen 7420 pentru a incheia contract pentru furnizarea de servicii foto-video, daca acestea NU au ca destinatie industria cinematografica sau programe TV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen firma si cesiunea drepturilor de autor AlinaCL AlinaCL Buna ziua! Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video (ce ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitati fotografice + filmare nunti Loredana_84 Loredana_84 Ca si cod caen pentru activitati foto am regasit 7420 - Activitati fotografice. Insa pentru filmari la nunti + editare filmari si absolut tot ce tine de partea ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru srl-d foto-video AlexDanielRadu AlexDanielRadu Buna seara, Doresc sa imi deschid un SRL-D in domeniul foto-video. Sunt in regula codurile CAEN pentru ceea imi doresc eu ? 5819 Alte activități de ... (vezi toată discuția)