avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inregistrarea convorbirilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inregistrarea convorbirilor

Buna seara, am o cunostinta care lucreaza la un furnizor de telefonie si mi-a zis ca s-a certat cu un client, care l-a sunat in legatura cu o factura si dupa in timpul apelului i-a zis ca-l inregistreaza si il da in judecata, eu i-am zis ca nu poate sa foloseasca proba daca el nu si-a dat acordul sa fie inregistrat. Ce spuneti e ok ? Sub incidenta carei legi ar intra situatia ? Ma gandeam ca ar fi o atingere adusa vietii private, dar vreau sa fiu sigur sa-l linistesc.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 20:49, 1 Decembrie 2016
E vorba de un raport comercial.
Nu este vorba de viata privata in acest caz.
Nu tot ceea ce este inregistrare incalca viata privata. Sincera sa fiu, cred ca se abuzeaza prea mult cu aceasta protejare a... vietii private. In timul serviciului, in discutia cu un client, nu poti invoca... dreptul la viata privata. Care sunt elementele de viata privata? Presupun ca nu i-a povestit clientului ce manca mama seara. In plus, este suficient acordul unei singure persoane din doua, este interzisa inregistrarea discutiilor intre terti, prin interceptare neautorizata, nu daca eu vorbesc cu X, X ma injura, eu il inregistrez, nu pot sa folosesc proba ca are el drept la viata... privata. Hai sa fim seriosi. Este suficient acordul meu daca am participat la acea discutie, nu e neaparat acordul celeilalte persoane. Si sincera sa fiu, nici eu nu sunt multumita adesea de cum imi vorbesc cei de la relatiile cu clientii. Unii vorbesc urat si sunt acuzatori tot la adresa mea, de parca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare ilegala monicanico monicanico Am fost inregistrata ilegal in magazinul meu de catre fostul sot,dupa care continutul inregistrarilor a fost facut public la mai multe persoane din orasul ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara Andra Alexa Andra Alexa Dacă mi s au aplicat niște referate mincinoase și abuzive pentru a mi se aplica santiuni disciplinare de către șeful direct,pot aduce probe audio în caz ... (vezi toată discuția)
Inregistrari telefon Ioan-Mihai Ioan-Mihai buna ziua;va rog sa-mi spuneti,daca vorbesc la telefon si inregistrez convorbirea fara sa-l anunt pe interlocutor,e legal?pot fi pedepsit pt asta?pot sa o ... (vezi toată discuția)