avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot face acte pentru mostenire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot face acte pentru mostenire?

Numele parintilor Bânciu numele meu Binciu
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:41, 1 Decembrie 2016
In certificatul de nastere cum sunt inregistrati? Practic, ce problema aveti?
In certificat cu â

Si care este problema pe care o intampinati? Certificatul de nastere dovedeste ca sunteti copilul lor. Este similar cazului cand se prezinta certificatul de casatorie ptr a dovedi schimbarea numelui. Puteti solicita o rectificare a certificatului de nastere la starea civila si apoi va schimbati actul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme schimbare carte de identitate ContSters374860 ContSters374860 Buna seara, Voi prezenta un caz concret fara a da nume reale.Este vorba de o persoana de sex masculin care dorea sa-si schimbe Cartea de Identitate. Acesta ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)
Act doveditor ContSters186828 ContSters186828 Care este actul ce dovedeste schimbarea numelui in strainatate prin acordarea citadinantei(ITALIA).Prin decretul de acordare a citadinantei mi s-a acordat ... (vezi toată discuția)