avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ORDONANTA PRESEDINTIALA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ORDONANTA PRESEDINTIALA

Dupa pronuntarea Instantei prin Ordonanta presedintiala, in perioada cat minorul este incredintrat de Instanta tatalui, pana la solutionarea pe fond a dosarului, mama are dreptul( cu acordul tatalui )sa ia minora pentru o zi sau doua la domiciliul mamei ,la ce riscuri sunt expus ? Daca nu mai aduce minorul inapoi, la ce riscuri se expune mama ?
in ordonanta este stabilit doar domiciliul la tata, nu este in schimb prevazut programul de vizita pentru mama.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:04, 2 Decembrie 2016
Dreptul la legaturi personale exista daca va intelegeti.

Daca nu inapoiaza copilul puneti in executare hotararea judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii minori în afara căsătoriei. mama pleacă cu ei, rupând ... Gabi_41 Gabi_41 Copii minori în afara căsătoriei. Mama pleacă cu ei, rupând ORICE relație cu tatăl. Pe rol, fiind un proces de stabilire a domiciliului minorilor. Cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt recent despărțită de tatăl copilului ,nu ... Alina Ghi. Alina Ghi. Buna ziua! Sunt recent despărțită de tatăl copilului ,nu suntem căsătoriți, dar copilul este recunoscut de tatal lui. Pot incheia un act de comun ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari privind domiciliul copilului MIHAELA333 MIHAELA333 Buna ziua,va rog sa ma ajutati daca puteti cu un sfat.Am divortat la notar,apoi am introdus un ordin de protectie in instanta,printre ce am cerut eu acolo nu ... (vezi toată discuția)