avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se poate obtine o adeverinta cu stagiul de cotizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se poate obtine o adeverinta cu stagiul de cotizare

Unde trebuie sa merg sa o eliberez pe loc aceasta adeverinta pt. Concediu medical
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:33, 2 Decembrie 2016
Plătitorii de indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate au obligaţia să elibereze asiguratului adeverinţe din care să rezulte numărul de zile de concediu medical pentru incapacitate temporară de muncă avute în ultimele 12 luni, în vederea acordării certificatelor de concediu medical, conform modelului prevăzut in anexa nr. 19, se dispune in Ordinul CNAS nr. 8/2016, în vigoare din 20 ianuarie 2016.

Prin urmare, adresati-va angajatorului .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical? corina-iuliana corina-iuliana am nevoie de concediu medical iar doctorul mi-a cerut o adeverinta cu zilele de cm pe ultimele 12 luni, dar eu lucrez la aceasta firma de doar 7 luni. pot lua ... (vezi toată discuția)
Zile c.m. accident de muncă EmiMimy EmiMimy Bună ziua, Am eu întrebare legată de întocmirea adeverinței pentru medic dacă se menționează și zilele de concediu medical de accident de muncă. ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru concediu pre-natal. Marina Andruta Marina Andruta Eu trebuie sa duc la doctor o adeverinta de la munca care ma ajuta sa iau concediu. M-ati putea ajuta sa imi spuneti mai exact ce trebuie specificat in ... (vezi toată discuția)