Cristian Mazilu 
	    	Consultant credite si finantari

Cristian Mazilu 
	    	Consultant credite si finantari	    

florescumirela86 
	    	Utilizator

florescumirela86 
	    	Utilizator	    

Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 anotherone	                   

Buna seara.
Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
	                    anotherone	                   

Buna seara.
Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)

Sultzzy	                   

Buna ziua, am o poprire pe cont și as vrea sa va intreb dacă este un termen limita in care trebuie achitata datoria. Trebuie sa plătesc 1/3 din salariu timp ... (vezi toată discuția)
	                    Sultzzy	                   

Buna ziua, am o poprire pe cont și as vrea sa va intreb dacă este un termen limita in care trebuie achitata datoria. Trebuie sa plătesc 1/3 din salariu timp ... (vezi toată discuția)

cristi.sv	                   

Daca am instituita poprire pe salariu, iar intre timp am beneficiat de concediu de risc maternal, se poate retine din indemnizatia de risc maternal suma ... (vezi toată discuția)
	                    cristi.sv	                   

Daca am instituita poprire pe salariu, iar intre timp am beneficiat de concediu de risc maternal, se poate retine din indemnizatia de risc maternal suma ... (vezi toată discuția)