avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dupa cat timp de la neplata se recurge la executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dupa cat timp de la neplata se recurge la executare silita?

Avem deja 45 zile in care nu am reusit sa mai platim la banca si astazi am primit tel de amenintare cu executare silita. In timp am reusi sa ne revenim cu banii dar cred ca nu mai e timp. Mentionez ca am luat credit pt locuinta si am garantat cu insusi locuinta cumparata. Ma intereseaza termenul pt a avea timp sa caut cu chirie sa nu ne trezim chiar in strada.
Cel mai recent răspuns: ContSters102017 , utilizator 08:09, 9 Septembrie 2009
Multumesc pt raspuns.
Succes.
Dar cu toate astea nu mi-a raspuns nimeni conctret la intrebare.
eu lucrez ca executor la o banca, concret banca prin executor, daca dvs nu faceti nimic cam aprox 30, 40 zile maxim va va executa silit, este un termen maxim
Multumesc pt raspuns!

Alte discuții în legătură

Credite de nevoi personale raveca raveca am un credit de nevoi personale de 3 ani.se poate rezilia contractul daca esti in urma cu o rata?la cate rate se reziliaza contractul?trebuie sa iti trimita ... (vezi toată discuția)
Calcul rentabil maria ion maria ion Buna ziua, am mai multe rate la banci. Totalul acestora a ajuns sa fie egal cu salariul pe o luna. Din pacate, de cca trei luni nu mai lucrez. Am tot incercat ... (vezi toată discuția)
Hartuire recuperare restanta banca alexandruestecristian alexandruestecristian Am un credit de nevoi personale la care am inregistrat restante, ajungand la 3 rate restante (nu am omis plata 3 luni consecutive, ci am platit o luna da, o ... (vezi toată discuția)